«Рух Молоді» Чемпіони RM Cup – 2019

  10 та 11 травня у Білій Церкві пройшов відкритий турнір з футболу, серед дітей 2011 – 2012 рн. 

 

 Турнір організован Євгенієм Фещенко під егідою БФ «Рух Молоді» та за підтримки Управління Освіти і Науки БМР. Цього року у змаганнях взяли участь 12 команд:

Група А

«Рух Молоді» Біла церква

«Red Dragons 2012» Бровари

«Фенікс» Житомир

«Динамо» Фастів

Група Б

«КО ДЮСШ-Рось» Біла Церква

«ОРІОН» Сквира

«Арсенал» Біла Церква

«ДЮСШ» Фастів

Група В

ПФК «Рось» Устинівка

«ДЮСШ» Прилуки

«Атлант» Бориспіль

«Титан 2011» Київ

   Кожна з команд у перший день провела по три гри і за результатами матчів у фінал, боротися за призові місця вийшли: «Рух Молоді» Біла Церква, ДЮСШ Фастів та «Титан» Київ.

   Не дивлячись на те, що футболісти проводили по декілька матчів на день, маленькі спортсмени охоче приймали участь у конкурсах які проводились під час турніру, так за підсумками 2 днів Королем жонглювання став Даніель Романчук «Рух Молоді», а Кращим пенальтістом – Мошков Сава ДЮФК «Титан». Також були визначені: кращий бомбардир – Даніель Романчук «Рух Молоді», кращий захисник – Пушняк Матвій «Рух Молоді», кращий нападник – Луценко Тимур «Титан», кращий голкіпер – Іванов Марк «Арсенал», кращий гравець – Федорчук Матвій «ДЮСШ» Фастів.

   Турнір завершився і ми маємо наступних переможців: 3 місце – «Титан» Київ, срібний призер – «ДЮСШ» Фастів, а чемпіоном RM Cup – 2019 стала команда «Рух Молоді» Біла Церква.


 

12 травня
2019
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ