Відкриття баскетбольного майданчика RM

У наш час нестримного прагнення оновлення забувається, що старому також можна дати нове життя.

Саме це сталося в гімназії №1 у м. Біла Церква 24 серпня 2014 року. За сприянням президента фонда «Рух Молоді» Полочанінова Володимира Геннадійовича було урочисто відкрито сучасний баскетбольним майданчик який може приймати навіть міжнародні матчі. На святі були присутні Савчук В.П. міський голова, Гриневич Л.М.  голова комітету у Верховній Раді України з питань  науки і освіти, Макушин С.В., Поліщук Д.А., Дикий Г.А. депутати Білоцерківської міської ради, Мочанов О.Ю. телеведучий, Годунко Н.О. чемпіонка світу та Європи з художньої гімнастики.

Також багато дітей та дорослих прийняли участь в дуже цікавих конкурсах на влучний кидок, на знання спортивної історії видатного та легендарного баскетболіста Майкла Джордона та отримали пам’ятні подарунки.
 
    Гімназії просто необхідно було оновити старий майданчик. Інакше учні навряд чи могли б якісно займатися баскетболом.
 
Роботи з будівництва було розпочато на літніх канікулах, коли усі учні пішли відпочивати. Але вже зараз можна побачити майданчик із сучасним покриттям, а також нові трибуни зі зручними сидіннями які будуть приносити Гімназистам та їх вболівальникам вир  емоцій, та здоровий настрій.
 
Фонд «Рух Молоді»  виступає ініціаторами та виконавцями дивовижних проектів та якісних спортивних змін.
02 вересня
2014
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ