Міжнародний хокейний турнір 2011

Чемпіонат був проведений 2011 року 4-6 травня в ТРЦ Термінал, м. Бровари. Він проводився серед команд, в складі яких грали юнаки, що народилися 1999 року. Турнір відразу став міжнародним. В ньому приймали участь учасники з чотирьох країн: з України («Крижинка», «Сокіл-99»), з Росії («Северная звезда»), з Білорусії («Могильов») та зі Швеції («Ханіге»).

Перед фінальним матчем відбувся спеціальний позаконкурсний матч:
ХК «Компаньон-нафтогаз» проти збірної команди організаторів турніру та зірок спорту. Турнір, як і всі інші події «Руху Молоді» відвідали відомі спортсмени та особистості.
 
В 2012 році турнір пройде також напередодні святкування Дня Перемоги. На цей раз ми очікуємо більшу кількість команд та розширення міжнародного представлення участників.
 
Не можна не пишатися молодю, що прагне досягати поставлених цілей, не зважаючи на важку та системну працю над собою. Не можна не пишатися дітьми, які до 12 років вже стали кращими та спромоглися війти до найкращих команд своєї країни. Тому фонд «Рух Молоді Полочанінова та Тимощука» разом з Грішиним Михайлом об’єдналися та заснували щорічний міжнародний дитячий турнір по хокею.
 
Ми хотіли би, щоб українці були ще більш цікавими і сильними суперниками на міжнародній арені хокею. Тому ми маємо надію, що цей турнір стане традиційною та вагомою подією в житті кожного юнного хокеїста, допоможе йому отримати досвід міжнародних змагань та підготуватись до майбутніх досягнень.
06 травня
2011
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ