WORKOUT III 2016. Кращих визначено!

21 травня Біла Церква зустріла юних спортсменів довкола змагань на брусах та турніках. 

21 травня на мальовничому березі річки Рось зібрались турнікмени з різних куточків України. Вже вкотре Біла Церква зустрічає юних спортсменів довкола змагань на брусах та турніках. Турнір WORKOUT III 2016 року організований благодійним фондом "Рух Молоді" спільно із Білоцерківським підрозділом Всеукраїнської громадської організації «Стріт Воркаут Україна». Саме у співпраці вдалося зробити змагання якісно новими.
 
Вперше змагання проводились на березі річки Рось, де було встановлено спортивний майданчик для воркауту "Рух Молоді" за підтримки Генадія Дикого, задовго як він став міським головою Білої Церкви.
 
Головними призами були класні велосипеди - кращі дарунки в теплий період року для кожного спортсмена. Тому боротьба за приз розпалювалась в ході змагань не на жарт.
 
З’явилась нова номінація для спортивних дівчат. Наймолодшій учасниці було лише 8 років. Дівчата змагались у дисциплінах "планка", "римський стільчик" та "вис на турніку. Переможницею 2016 року стала Катерина Ватуля. Щаслива дівчина поїхала додому на новому велосипеді. Відтепер щороку ми запрошуємо представниць прекрасної статі на наш турнір.
 
В хлопців же найважчою дисципліною був "фрістайл". Кожен учасник мав можливість показати свої фізичні досягнення, виявити не лише силу, а й харизму та творчість у виступі. Кращим у цьому став киянин Дмитро Абдул, який посів 1-ше заслужене місце у турнірі WORKOUT III. Раніше у 2015 році Дмитро Абдул став переможцем Чемпіонату Києва зі Street Workout.
 
"Срібло" у фрістайлі виборов білоцерківчанин Дмитро Ружицький, а "бронза" дісталася Руденко Роману з Фастова.
 
У чотириборстві змагались молоді люди від 18 років. Серед дисциплін "підтягування", "віджимання" "виходи на 2" та "кут", чемпіонство виборов Олександр Савчук.  Друге місце посів Семенов Дмитро, а третє - Кривонос Олег.
 
У триборстві у віковій категорії 15-17 років перше місце посів білоцерківчанин Ілля Демченко. Друге місце у Фризоренко Вадима, трете місце посів Лановенко Максим.
 
Учасники показали високий рівень підготовки, творчий підхід до спорту та натхнення, з яким вони займаються на турніках. До зустрічі у наступному році на змаганнях WORKOUT IV.

 
 

 

05 липня
2016
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ