RM CUP 2013 відбувся!

В неділю, 28 квітня 2013 року, на новому спортивному майданчику Гімназії №1 відбулись фінальні матчі шкільного футбольного турніру RM CUP 2013. 

За звання кращої шкільної футбольної команди Білої Церкви змагались команди чотирьох шкіл: Школи №6, Школи №16, Білоцерківського колегіуму та Гімназії №2. 
 
Команда Гімназії №2 виборола перемогу у Школи №6 з рахунком 7:5 та посіла третю сходинку турніру! В запеклій боротьбі фінального матчу зійшлись команди Білоцерківського  колегіуму та Загальноосвітньої школи №16. На останніх секундах матчу командам вдалось зрівняти рахунок до 4 забитих м'ячів у ворота кожної з команд. Тож долю кубку вирішила серія післяматчевих пенальті. Команда Білоцерківського Колегіуму змогла довести свою перевагу та перемогти з рахунком 7:6.
 
Імена гравців команди Колегіуму будуть викарбувані на кубку RM CUP, а наступного року трофей буде знову розіграно між командами Білоцерківщини.
 
Також нагородами було відзначено трьох кращих гравців турніру: 
Кращий воротар: Власов Костянтин 
Кращий гравець: Муляр Андрій
Кращий бомбардир: Піддубний Олексій -  Олексій відправив 17 м'ячів у ворота суперників за час турніру.
Переможці та кращі гравці турніру в якості призу відвідають тренування збірної України з футболу, а також стануть глядачами найближчого футбольного матчу за участю збірної.
 
Вітаємо переможців та призерів турніру, бажаємо їм натхнення та визначних спортивних здобутків.
До зустрічі на "RM CUP 2014" !
29 квітня
2013
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ