Приєднуйся до фонду у 2015 році

Дорогі шанувальники активного способу життя!

Незважаючи на складну економічну ситуацію я прийняв рішення що всі традиції та починання Фонду «Рух Молоді» повинні продовжуватися. Тому що основна турбота фонду - це майбутнє. Я продовжу підтримувати прагнення молоді до розвитку і досягнення нових цілей. З радістю повідомляю вам, що в 2015 році в Білій Церкві відбудеться три яскравих спортивних події.
 
 
RM CUP III ім. Андрія Гусіна. Вже третій рік поспіль відбудеться футбольний турнір серед футбольних команд шкіл міста Біла Церква. Я прийняв рішення присвятити турнір пам'яті легендарного українського футболіста, який став одним з натхненників та засновників RM CUP - Андрія Гусіна.       Розпочнеться турнір в суботу 11 квітня на футбольному майданчику гімназії №1. Команду переможців, чиї імена будуть викарбовано на кубку RM CUP ми з вами дізнаємося у фінальному поєдинку, що відбудеться 26 квітня 2015 року.
 
Другий Workout турнір. За рік ми побудували в Білій Церкві кілька професійних спортивних майданчиків, тренуватися на яких може кожен бажаючий. Ми пишаємося тим, що всі майданчики будувалися за принципом «50/50». Половину суми, необхідної на створення майданчика збирали місцеві активісти, другу половину виділяв Фонд «Рух Молоді».
 
 
Я продовжую цю ініціативу - той хто збере необхідну суму, отримає технічну підтримку Фонду та оплату половини вартості майданчика. У травні буде повторено найидовищніший захід минулого року. Змагання в декількох дисциплінах, майстер-класи та показові виступи професіоналів. Все це чекає тебе на другому Workout турнірі.
 
Перший обласний баскетбольний турнір RM. Тобі напевно відомо, що торік ми відкрили новий сучасний баскетбольний майданчик в Гімназії №1. У вересні цього року майданчик перетвориться на місце битви за звання кращої баскетбольної команди Київської області. Турнір буде відкритим, взяти участь у ньому зможе абсолютно будь-яка команда. Подробиці турніру будуть оголошені ближче до дати проведення, а поки у тебе є час відновити фізичну форму після зими і трохи підготуватися.
 
На превеликий жаль, з ряду причин, цього року не відбудеться змагання - RM Guitar battle. Не менш прикрим э той факт, що я змушений призупинити проведення легендарного міжнародного хокейного турніру серед молодіжних команд. Сподіваюся, наступного року на шляху даних заходів не буде настільки вагомих перешкод і ми зможемо продовжити ці чудові традиції.
 
Слідкуйте за анонсами на сайті фонду rm.ua і підписуйтесь на групу в соціальних мережах. Тренуйтеся, розвивайтеся і беріть участь в турнірах фонду - можливо саме ваше ім'я увійде в спортивну історію міста!
 
Президент Фонду «Рух Молоді»    В.Полочанінов
04 березня
2015
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ